Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Kjøreramper

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Kjøreramper

Avtaleperiode: 01-09-2018 - 30-04-2022

Gjør deg kjent med avtalen, spesielt innholdet i postene (se lenken "Poster"), før du benytter hurtigoversikten.

Hurtigoversikt (PDF)

Rammeavtalen omfatter terskeleliminatorer med ulike påkjøringsmuligheter, bærbare skinner og ramper samt stasjonære, fastmonterte ramper.

Brukerne er personer med nedsatt eller ingen gangfunksjon som har vansker med å forsere hindringer eller komme inn/ut av boligen.

 

PosterÅben

PosterLuk

Post 1: Terskeleliminator - påkjøring fra en side. Velegnet for innendørs bruk og begrenset utendørs bruk.
Posten omfatter terskeleleminatorer for påkjøring forfra. Dekker minimum terskelhøyder fra og med 1,5 cm til og med 12 cm.

Post 2: Terskeleliminator - påkjøring fra minimum to sider. Velegnet for innendørs bruk og begrenset utendørs bruk.
Posten omfatter terskeleleminatorer for påkjøring fra minimum to sider. Dekker minimum terskelhøyder fra og med 1,5 cm til og med 12 cm.

Post 3: Terskeleliminator - påkjøring fra en side. Velegnet for utendørs bruk
Posten omfatter terskeleminatorer for påkjøring forfra. Dekker minimum terskelhøyder fra og med 1,5 cm til og med 12 cm. Materialet i produktene er værbestandig for utendørs bruk.

Post 4: Bærbar rampe - sammenleggbar.
Posten omfatter sammenleggbare ramper som minimum dekker lengder fra og med 100 cm til og med 280 cm.

Post 5: Bærbare skinner - sammenleggbare.
Posten omfatter sammenleggbare skinner som minimum dekker lengder fra og med 100 cm til og med 280 cm. Produktene leveres i stk.

Post 6: Stasjonære/fastmonterte ramper.
Posten omfatter moduler i form av kjørebaner og repos med styrekant, påkjøringsbrett, rekkverk, trapper, håndløpere, markplater og porter.

LeverandøradresserÅben

LeverandøradresserLuk

Leverandører med produkter på denne rammeavtalen:

ETAC AS
Postboks 249
NO-1515 MOSS
Telefon: 81 56 94 69
http://www.etac.no

TOPRO Industri AS
Rambekkvegen 5
NO-2816 GJØVIK
Telefon: 61 13 46 00
http://www.topromobility.com

Øvrebø Rehabilitering AS
Rosenkrantzgata 11
NO-3018 DRAMMEN
Telefon: 32 24 42 50
http://www.ovrebo.no

TilbehørÅben

TilbehørLuk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

ReservedelerÅben

ReservedelerLuk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

TjenesterÅben

TjenesterLuk

Tjenester beskriver leverandøravtaler om prosjektering, montering, demontering og reparasjon. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

EndringkatalogÅben

EndringkatalogLuk

Endringskatalogene inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

Behovs- og kravspesifikasjonÅben

Behovs- og kravspesifikasjonLuk

Dokumentet inneholder konkurransegrunnlaget ved utlysning av anbudet. Her får du blant annet detaljert informasjon om kravene til som er stilt til hovedprodukt, tilbehør og reservedeler. I nye avtaledokument benyttes begrepene "delkontrakt" eller "delleveranse" mens vi på på Hjelpemiddeldatabasen har valgt å beholde ordet "post".

Les behovs- og kravspesifikasjonen

RammeavtalenÅben

RammeavtalenLuk

Her finner du avtalen som er inngått mellom NAV og leverandør. Avtalen inneholder blant annet informasjon om plikter, pris- og betalingsbetingelser, garantiperiode og mislighold.

Les rammeavtalen.


 
Relatert informasjon