Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Sitteputer med trykksårforebyggende egenskaper

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Sitteputer med trykksårforebyggende egenskaper

Avtaleperiode: 01-12-2018 - 30-11-2022

Gjør deg kjent med avtalen, spesielt innholdet i postene (se lenken "Poster"), før du benytter hurtigoversikten.

Hurtigoversikt (PDF)

Avtalen omfatter sitteputer som er beregnet brukt i rullestol, eller i kombinasjon med andre seter. Brukerne er personer som har behov for å forebygge eller hindre videreutvikling av trykksår.

Avtalen er inndelt i 7 poster:
Post 1: Enkel sittepute
Post 2: Sittepute som ikke skal innstilles - lav modell
Post 3: Sittepute som ikke skal innstilles - høy modell
Post 4: Sittepute som skal innstilles - lav modell
Post 5: Sittepute som skal innstilles - høy modell
Post 6: Sittepute for trykksårforebygging og posisjonering
Post 7: Sittepute som gir god støtte under forflytning

Alle putene leveres med to like avtakbare trekk. Det fremkommer i produktseriebeskrivelsene om disse er inkontinenstrekk eller ikke. De putene som kan innstilles leveres med det utstyret som er nødvendig for å ta puten i bruk, for eksempel pumpe.

Les mer om de ulike postene, selve avtalen, leverandører med mer under lenkene nederst på siden.

Sitteputer som ikke har trykksårforebyggende egenskaper, samt hygieneputer, dvs. puter som brukes i forbindelse med bad eller toalett, er ikke omfattet av denne avtalen.

Enkle sitteputer som kan brukes oppå andre seter i forbindelse med for eksempel reise er ikke omfattet av denne avtalen.

 

Poster (delkontrakter)Åben

Poster (delkontrakter)Luk

Post 1: Enkel sittepute
Sitteputer til voksne og barn som ikke sitter så lenge av gangen og som kan endre sittestilling, eller flytte seg inn og ut av rullestolen på egenhånd. Putene har ikke innstillingsmuligheter.

Post 2: Sittepute som ikke skal innstilles - lav modell
Sitteputer til voksne og barn som har nedsatt evne til å endre sittestilling og som ikke har feilstillinger og/eller asymmetrier.

Post 3: Sittepute som ikke skal innstilles - høy modell
Sitteputer til voksne og barn som har nedsatt evne til å endre sittestilling og som har behov for mye materiale å synke ned i/bli omsluttet av. Brukerne har ikke feilstillinger og/eller asymmetrier.

Post 4: Sittepute som skal innstilles - lav modell
Til voksne og barn som har behov for at det tilpasses hvor langt ned i puten de skal synke. Brukerne har ikke feilstillinger og/eller asymmetrier. Putene kan innstilles av bruker eller hjelper.

Post 5: Sittepute som skal innstilles - høy modell
Til voksne og barn som har behov for at det tilpasses hvor langt ned i puten de skal synke. Brukerne har behov for mye materiale å synke nedi/bli omsluttet av, men de har ikke feilstillinger og/eller asymmetrier. Putene kan innstilles av bruker eller hjelper.

Post 6: Sittepute for trykksårforebygging og posisjonering
Til voksne og barn som har behov for individuell posisjonering og god sittestabilitet. Brukerne kan ha asymmetrier og/eller feilstillinger som det må kompenseres/korrigeres for.

Post 7: Sittepute som gir god støtte under forflytning
Til voksne og barn som ofte har nedsatt evne til å endre sittestilling. Brukerne forflytter seg selvstendig til og fra rullestol ved hjelp av armene, og putene har derfor god støtte i forkant.

LeverandøradresserÅben

LeverandøradresserLuk

Leverandører med produkter på denne rammeavtalen:

ETAC AS
Postboks 249
NO-1515 MOSS
Telefon: 81 56 94 69
http://www.etac.no

Invacare AS
Postboks 6230 Etterstad
NO-0603 OSLO
Telefon: 22 57 95 00
http://www.invacare.no

Nimacare AB
Sigurdvägen 4
SE-18254 Djursholm
Telefon: +46 70 63 55 70
http://www.nimacare.se

Panthera Norge AS
Røykenveien 142 A
NO-1386 Asker
Telefon: 90 24 55 55
http://www.panthera.no

Permobil AS
Grorudveien 55
NO-0976 Oslo
Telefon: +47 67 07 04 00
http://www.permobil.com/no/Norway

Puls AS
Postboks 6608 Etterstad
NO-0607 Oslo
Telefon: 22 30 05 00
http://www.puls-norge.no

Sunrise Medical AS
Delitoppen 3
NO-1540 VESTBY
Telefon: 66 96 38 00
http://www.sunrisemedical.no

TilbehørÅben

TilbehørLuk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

ReservedelerÅben

ReservedelerLuk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

EndringskatalogÅben

EndringskatalogLuk

Endringskatalog inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på Hjelpemiddeldatabasen.

Behov- og kravspesifikasjonÅben

Behov- og kravspesifikasjonLuk

Dokumentet inneholder konkurransegrunnlaget ved utlysning av anbudet. Her får du blant annet detaljert informasjon om kravene til som er stilt til hovedprodukt, tilbehør og reservedeler. I nye avtaledokument benyttes begrepene "delkontrakt" eller "delleveranse" mens vi på på Hjelpemiddeldatabasen har valgt å beholde ordet "post".

Les behov- og kravspesifikasjonen

RammeavtalenÅben

RammeavtalenLuk

Her finner du avtalen som er inngått mellom NAV og leverandør. Avtalen inneholder blant annet informasjon om plikter, pris- og betalingsbetingelser, garantiperiode og mislighold.

Les rammeavtelen


 
Relatert informasjon