Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Ny rammeavtale for sitteputer

01-12-2018 av Elin Berg

Avtalen trer i kraft 01.12.18 og gjelder sitteputer med trykksårforebyggende egenskaper.


Du finner avtalen via inngangen "Rammeavtaler". Sitteputene presenteres med bilde, brosjyre, bruksanvisning og tekniske spesifikasjoner. I tillegg til produktopplysninger finner du lenker til egne lister for tilbehør og reservedeler.

Hurtigoversikten viser en kortversjon av rammeavtalen sortert etter postene. Oversikten inneholder lenker til informasjon om sitteputene.

Opplysninger om produktene som er på rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Dette betyr at Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endring i avtalen. En beskrivelse av eventuelle endringer finner du i "Endringskatalogen".

Alle sitteputene som inngår i rammeavtalen er merket med en liten NAV-logo. Vær oppmerksom på at det kan være enkelte størrelser i en produktserie som ikke er på rammeavtale. Dersom produktet ikke har NAV-logo eller en rangering er det ikke på rammeavtale.

Kontakt oss på e-post dersom du har spørsmål: hjelpemiddeldatabasen@nav.no


Lenke til rammeavtalen