Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Nyhetsarkiv | Ny avtale for elektriske rullestoler fra 15. mars

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Ny avtale for elektriske rullestoler fra 15. mars

14-03-2019 av Elin Berg

Avtalen gjelder elektriske rullestoler og drivaggregat til manuelle rullestoler.

Opplysninger om produktene som er på rammeavtale skal til enhver tid være i samsvar med det som er avtalefestet. Hjelpemiddeldatabasen vil bli oppdatert fortløpende ved endringer i avtalen. En beskrivelse av endringene finner du ved å følge lenken "Endringskatalog" når du er inne på selve rammeavtalen.

Alle produktene som er på rammeavtale, er merket med en NAV-logo. Når du er på en produktvisning og ser på teknisk data, vil du få informasjon om aktuell post ved å holde musepekeren over logoen bak rangeringen.

Tekniske data som er registrert på produktene, er knyttet opp mot funksjonen "Søk på detaljer". Dersom du er på utkikk etter for eksempel en konkret setebredde eller kun rullestoler med forhjulsdrift, vil du kunne ha nytte av søkefunksjonen.

Send e-post til hjelpemiddeldatabasen@nav.no ved spørsmål eller kommentarer til innhold og funksjoner i databasen.


Her kommer du direkte til rammeavtalen


 
Relatert informasjon