Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Arbeidsstoler, ståstoler, arbeidsbord, trillebord og spesielle sittemøbler

Avtaleperiode: 02-05-2024 - 30-04-2026

PRODUKTVIDEOER:
Du finner snart produktvideoer av arbeidsstoler på avtale på Kunnskapsbanken.

Brukerne av stolene er barn, ungdom og voksne som har behov for spesielle funksjoner i stolen for å kunne utføre aktiviteter sittende, eller som avlastning i stående. Arbeidsbordene har funksjoner som er egnet for at brukerne skal kunne variere mellom sittende og stående, eller kunne vinkelregulere bordplaten.

Rammeavtalen er inndelt i 20 delkontrakter

Delkontrakt  1-8     Arbeids- og ståstoler for voksne
Delkontrakt  9-16   Arbeidsstoler og sittemøbler for barn og ungdom
Delkontrakt  17-19 Arbeidsbord
Delkontrakt  20      Trillebord

E-læringskurset Grunnkurs hjelpemiddelformidling på Kunnskapsbanken gir innføring i grunnleggende kompetanse for å utføre god formidling av hjelpemidler.

 

Poster (delkontrakter)Åpen

Poster (delkontrakter)Lukk

1: Arbeidsstol med manuelt seteløft
Arbeidsstol med manuelt seteløft, regulerbar dybde og vinkel på sete, høyde og vinkel på rygg, samt høyde og bredde på armlener. Leveres med sentralbrems, utskiftbare hjul og fotstøtte.

2: Arbeidsstol med manuelt seteløft, høy rygg og nakkestøtte
Arbeidsstol med manuelt seteløft, regulerbar dybde og vinkel på sete, høyde og vinkel på rygg, samt høyde og bredde på armlener. Nakkestøtte kan reguleres i høyde, dybde og vinkel. Leveres med nakkestøtte, sentralbrems, fotstøtte og utskiftbare hjul. Tilbys i én versjon med høy rygg og nakkestøtte, samt én versjon med høy rygg med integrerte sidestøtter og nakkestøtte.

3: Arbeidsstol med elektrisk seteløft
Arbeidsstol med elektrisk seteløft, regulerbar dybde og vinkel på sete, høyde og vinkel på rygg, samt høyde og bredde på armlener. Leveres med sentralbrems, fotstøtte, utskiftbare hjul samt batteri og lader.

4: Arbeidsstol med elektrisk seteløft, høy rygg og nakkestøtte
Arbeidsstol med elektrisk seteløft, regulerbar dybde og vinkel på sete, høyde og vinkel på rygg og nakkestøtte, samt høyde og bredde på armlener. Leveres med sentralbrems, fotstøtte, utskiftbare hjul samt batteri og lader.

5: Arbeidsstol med elektrisk seteløft - høy brukervekt
Arbeidsstol for tyngre brukere med elektrisk seteløft, regulerbar dybde og vinkel på sete, samt høyde og bredde på armlener. Leveres med sentralbrems, utskiftbare hjul samt batteri og lader.

6: Ståstol med manuelt seteløft, ryggstøtte og seterotasjon
Ståstol med manuelt seteløft, seterotasjon, regulerbar setevinkel, regulerbar høyde og vinkel på rygg. Leveres med utskiftbare hjul.

7: Ståstol med manuelt seteløft, ryggstøtte, låsbar seterotasjon og sentralbrems
Ståstol med manuelt seteløft, låsbar seterotasjon, regulerbar setevinkel, regulerbar høyde og vinkel på rygg, høyde- og vinkelregulerbare armlener. Leveres med sentralbrems og utskiftbare hjul.

8: Arbeidsstol med manuelt seteløft - barn
Arbeidsstol for barn med manuelt seteløft. Regulerbar setevinkel og setedybde, høyde- og vinkelregulerbar rygg, høyde- og bredderegulerbare armlener. Leveres med sentralbrems, festepunkt til hoftebelte, fotstøtte og utskiftbare hjul.

9: Arbeidsstol med manuelt seteløft, høy rygg og nakkestøtte - barn
Arbeidsstol for barn med manuelt seteløft, høy rygg og nakkestøtte. Regulerbar setevinkel og setedybde, høyde- og vinkelregulerbar rygg, høyde- og bredderegulerbare armlener, høyde- og vinkelregulerbar nakkestøtte. Leveres med sentralbrems, festepunkt til hoftebelte, fotstøtte og utskiftbare hjul.

10: Arbeidsstol med elektrisk seteløft - barn
Arbeidsstol for barn med elektrisk seteløft. Regulerbar setevinkel og setedybde, høyde- og vinkelregulerbar rygg, høyde- og bredderegulerbare armlener. Leveres med sentralbrems, festepunkt til hoftebelte, fotstøtte, utskiftbare hjul samt batteri og lader.

11: Arbeidsstol med elektrisk seteløft, høy rygg og nakkestøtte - barn
Arbeidsstol for barn med elektrisk seteløft, høy rygg og nakkestøtte. Regulerbar setevinkel og setedybde, høyde- og vinkelregulerbar rygg, høyde- og bredderegulerbare armlener, høyde- og vinkelregulerbar nakkestøtte. Leveres med sentralbrems, festepunkt til hoftebelte, fotstøtte, utskiftbare hjul samt batteri og lader.

12: Arbeidsstol for aktiv sittestilling - barn og ungdom
Arbeidsstol for aktiv sittestilling til barn og ungdom. Leveres med høyderegulerbart sete, ryggstøtte, fotstøtte, utskiftbare hjul, brems og festepunkter til hoftebelte.

13: Arbeidsstol med ledsagerstyrt manuelt seteløft for aktiv sittestilling - barn og ungdom
Arbeidsstol for aktiv sittestilling til barn og ungdom. Leveres med ledsagerstyrt manuelt seteløft, ryggstøtte, fotstøtte, hoftebelte, brems og utskiftbare hjul.

14: Arbeidsstol med ledsagerstyrt elektrisk seteløft for aktiv sittestilling - barn og ungdom
Arbeidsstol for aktiv sittestilling til barn og ungdom. Leveres med ledsagerstyrt elektrisk seteløft, ryggstøtte, fotstøtte, hoftebelte, brems, utskiftbare hjul samt batteri og lader.

15: Gulvsete - barn
Gulvsete til barn. Leveres med understell og sele.

16: Stol for posisjonering og stabilisering - barn
Stol for posisjonering og stabilisering til barn. Stolene har integrert støtte for lår, rygg og hode. Leveres med hoftebelte.

17: Arbeidsbord med manuell høyderegulering og manuelt vinkelregulerbar bordplate
Arbeidsbord med manuell høyderegulering og vinkelregulering. Bordet er minimum 90 cm bredt, 60 cm dypt og har en minimumshøyde på 75 cm i høyeste posisjon. Leveres med underarmsstøtte eller bolutsparing som forblir horisontal uavhengig av bordvinkel, samt avtagbar list til bøker, ark eller liknende.

18: Arbeidsbord med elektrisk høyderegulering og hel fast bordplate
Arbeidsbord med elektrisk høyderegulering og hel fast bordplate. Bordet er minimum 90 cm bredt, 60 cm dypt og har en minimumshøyde på 75 cm i høyeste posisjon. Leveres med underarmsstøtte eller bolutsparing.

19: Arbeidsbord med elektrisk høyderegulering og vinkelregulerbar bordplate
Arbeidsbord med elektrisk høyderegulering og vinkelregulerbar bordplate. Bordet er minimum 90 cm bredt, 60 cm dypt og har en minimumshøyde på 75 cm i høyeste posisjon. Leveres med underarmsstøtte eller bolutsparing som forblir horisontal uavhengig av bordvinkel, samt avtagbar list til bøker, ark eller liknende.

Delkontrakt 20: Trillebord
Trillebord med manuell høyderegulering, svinghjul med minimum hjulstørrelse på 4 tommer og brems på minimum to hjul.

LeverandøradresserÅpen

LeverandøradresserLukk

Leverandører med produkter på denne rammeavtalen:

Bano Life AS
Berghagan 7
NO-1405 Langhus
Telefon: 64 91 80 60
http://www.banolife.no

ETAC AS
Postboks 249
NO-1515 MOSS
Telefon: 81 56 94 69
http://www.etac.no

Eurovema Mobility AS
Kallumveien 22
NO-1524 Moss
Telefon: 94 03 93 85
http://www.eurovema.no

Hepro AS
Tømmerveien 10
NO-8250 ROGNAN
Telefon: 46 74 55 55
http://www.hepro.no

Hjelpemiddelspesialisten AS
Rosenholmveien 22
NO-1252 Oslo
Telefon: 66 81 60 70
http://www.hm-spes.no

Inpo AS
Sollia 28
NO-5912 Seim
Telefon: +47 45 63 79 13
http://www.inpo.no

Sunrise Medical AS
Delitoppen 3
NO-1540 VESTBY
Telefon: 66 96 38 00
http://www.sunrisemedical.no

Vermund Larsen Norge AS
Solggard skog 4
NO-1599 Moss
Telefon: 69 67 60 18
http://www.vermundlarsen.no

TilbehørÅpen

TilbehørLukk

Tilbehør er deler som endrer hovedproduktets funksjon. Tilbehør kan monteres i tillegg til, eller i stedet for en del som er påmontert i en standard utgave av hovedproduktet. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på FinnHjelpemiddel.

ReservedelerÅpen

ReservedelerLukk

Reservedeler er deler som ikke endrer hovedproduktets funksjon, men som erstatter en utslitt eller ødelagt del på et produkt i standard utgave. De delene tilbehøret består av er også reservedeler. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på FinnHjelpemiddel.

TjenesterÅpen

TjenesterLukk

Avtalen omfatter ikke tjenester.

EndringskatalogÅpen

EndringskatalogLukk

Endringskatalogene inneholder alle endringer som gjøres i rammeavtalen i løpet av avtaleperioden. Det er kun leverandører med endringer som vises i listen under. Dato bak lenken angir når dokumentet ble lastet opp på FinnHjelpemiddel.

Behov- og kravspesifikasjonÅpen

Behov- og kravspesifikasjonLukk

Behov- og kravspesifikasjonen inneholder konkurransegrunnlaget ved utlysning av anbudet. Her får du blant annet detaljert informasjon om kravene som er stilt til hovedprodukter, tilbehør og reservedeler.

Les behov- og kravspesifikasjonen (PDF)

RammeavtaleÅpen

RammeavtaleLukk

Her finner du avtalen som er inngått mellom NAV og leverandør. Avtalen inneholder blant annet informasjon om plikter, pris- og betalingsbetingelser, garantiperiode og mislighold.

Les rammeavtalen (PDF)