Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Hjelpemidler for seksuallivet | Post 8: Vibrator for kvinner, innvendig bruk | Mikazuki vibrator

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Mikazuki vibrator NAV ikon

Vibrator for innvendig bruk med smalnet tupp som gir myk og skånsom vibrasjon. Har fleksibel kjerne for tilpasning til brukerens anatomi. Tre ulike vibrasjonsinnstillinger og pulseringsfunksjon. Drives av oppladbare batterier. Leveres med batterier og trådløs lader.

Leverandør Quintet AS
5849  Bergen


Klassifisering 09 54 09 - 01
Vibratorer og massasjeutstyr


Produktserien inneholder 1 produkt på Post 8: Vibrator for kvinner, innvendig bruk.

Oppsummering av tekniske data

Tekniske data for produkt 1 til 1 i produktserien. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 1
Teknisk dataVis
Rangeringinfo
Rangering 1.
Post 8: Vibrator for kvinner, innvendig bruk.
Rammeavtale: Hjelpemidler for seksuallivet (01-11-2021 - 01-11-2023).
HMS-artnr.-
Lev-artnr.9167
MaterialeSilikon/ ABS-plast
Lengde min (mm)172
Lengde maks (mm)172
Diameter min (mm)27
Diameter maks (mm)38
BatteridriftJA
FargeGul
 
Relatert informasjon