Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Arbeidsstoler/-bord, trillebord og spesielle sittemøbler | Post 15: Coxitstol med elektrisk seteløft

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 15: Coxitstol med elektrisk seteløft

Post 15: Coxitstol med elektrisk seteløft. Stolene har regulering for dybde og vinkel på sete, høyde og vinkel på rygg, samt høyde og bredder på armlen/støtter. Seteputen har delt forkant, der både høyre og venstre klaff kan vinkeljusteres individuelt. De er utstyrt med sentralbrems og utskiftbare hjul.


1 produktserie(r).
Real 9800 Plus
 Real 9800 Plus Gult ikon
Rangering 1
Coxit arbeidsstol med elektrisk seteløft. Setet er delt med individuelt regulerbare klaffer, som gir mulighet til å sitte med åpen hoftevinkel.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning


 
Relatert informasjon