Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Arbeidsstoler/-bord, trillebord og spesielle sittemøbler | Post 25: Bakovertiltet gulvsete, barn

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 25: Bakovertiltet gulvsete, barn

Post 25: Bakovertiltet gulvsete, barn. Setet kan settes i ulike bakovertiltede stillinger. Det er utstyrt med sele for å sikre barnet. Løst tekstiltrekk og understell/støttekile for at setet skal plasseres selvstendig på gulvet kan leveres som tilbehør.


1 produktserie(r).
Special Tomato Sitter
 Special Tomato Sitter NAV ikon
Rangering 1
Bakovertiltet sete for plassering på gulv. Produktet har integrerte sidestøtter i sete og rygg, og vest/skrittsele for støtte og posisjonering. Leveres i grå og blå.
Bardum AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon