Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Kommunikasjonshjelpemidler | Post 5: Hjelpemidler for tekst-til-tale med tekstskjerm på 1 til 4 linjer

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 5: Hjelpemidler for tekst-til-tale med tekstskjerm på 1 til 4 linjer

Post 5: Hjelpemidler for tekst-til-tale med tekstskjerm på 1 til 4 linjer. Posten inneholder små enheter med tastatur som kan brukes som tekst-til-tale-kommunikasjon. Produktene har syntetisk tale på norsk og engelsk, samt kvinne- og mannsstemme. Posten omfatter ikke små datamaskiner som mobiltelefoner, nettbrett og lignende.


1 produktserie(r).
Lightwriter SL50
 Lightwriter SL50 NAV ikon
Bærbart kommunikasjonshjelpemiddel. Teksten vises på to displayer. Leveres med kvinne og mannsstemme, samt norsk og engelsk språk. Kan brukes til SMS og telefon. God lydkvalitet.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre


 
Relatert informasjon