Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Hjelpemidler for seksuallivet | Post 2: Ereksjonsfremkallende vakuumpumpe, batteridrevet

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 2: Ereksjonsfremkallende vakuumpumpe, batteridrevet

Post 2: Ereksjonsfremkallende vakuumpumpe, batteridrevet. Leveres komplett, med ett sett penisringer i minimum tre ulike størrelser. Mulighet for å regulere styrke. Lades via ledning eller utskiftbare batterier (batteri og batterilader medfølger hvis den har oppladbare batterier).


1 produktserie(r).
BOS 2000-3 batteridrevet ereksjonspumpe
 BOS 2000-3 batteridrevet ereksjonspumpe NAV ikon
Rangering 1
Batteridrevet ereksjonspumpe som er enkel å operere. Knappen for regulering av vacuum er en såkalt light touch-knapp. Det er en egen knapp for å slippe ut vacuum. Leveres med fire ringer.
Quintet AS 5849 Bergen
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning


 
Relatert informasjon