Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Stoler med oppreisingsfunksjon | Post 7: Stoler med elektrisk tilt og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon - høy brukervekt.

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 7: Stoler med elektrisk tilt og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon - høy brukervekt.

Post 7: Stoler med elektrisk tilt og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon - høy brukervekt. . Produktene i denne posten er utformet slik at oppreisningsfunksjon, leggstøtte og rygg reguleres uavhengig av hverandre. I tillegg har stolene tiltfunksjon. Stolene skal tåle en brukervekt på minst 201 kg.


2 produktserie(r).
Arctic 17/60 Tilt
 Arctic 17/60 Tilt NAV ikon
Rangering 1
Stol med individuell regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon. Vinklet seteløft, tiltfunksjon. Nedfellbare armlener. Fås med trekk i stoff og hud. Inkontinenstrekk fås som tilbehør. Tåler brukervekt opptil 260 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Fitform 576  Nordic2 Tilt Xbred
 Fitform 576 Nordic2 Tilt Xbred NAV ikon
Rangering 2
Stol med individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisningsfunksjon. Rett og vinklet seteløft, tiltfunksjon. Leveres som standard med korsryggstøtte og sidelommer. Fås med trekk i stoff og hud. Inkontinenstrekk fås som tilbehør. Tåler brukervekt opp til 250 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon