Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Kalendere og planleggingssystemer | Post 4: Dagsplanlegger med elektronisk tidsmarkør

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 4: Dagsplanlegger med elektronisk tidsmarkør

Post 4: Dagsplanlegger med elektronisk tidsmarkør. Posten inneholder produkter som gir oversikt og struktur over dagen og dagens aktiviteter med en tidsmarkør som viser hvor man er i døgnet, inkludert om det er natt eller dag. Produktene kan gi påminnelse og vise når en aktivitet starter, når den avsluttes og innholdet i den. Synliggjøring av aktiviteter og avtaler gjøres ved for eksempel å skrive, tegne eller henge opp bilder/symboler. Markering av tid og påminnelse skjer elektronisk.


2 produktserie(r).
MEMO Dayboard
 MEMO Dayboard NAV ikon
Rangering 1
Magnetisk whiteboardtavle som viser tiden og planlagte aktiviteter i løpet av døgnet. Separate tidssøyler for dag og natt. Aktiviteter kan vises med tekst på tavlen eller med bilder/symboler festet med magneter. Påminnelser med lyd er mulig. Disse kan kvitteres med ekstern bryter. Tavlen kan brukes veggmontert eller med bordstativ.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

COGNITA KLOKKA
 COGNITA KLOKKA NAV ikon
Rangering 2
Dagsplan som viser dagens aktiviteter og gir påminnelse når en aktivitet starter og slutter. Innholdet i aktiviteten kan vises ved hjelp av symboler / bilder.
Lysprikk viser nå-tidspunktet. Monteres på vegg.
Cognita AS 4993 SUNDEBRU
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre


 
Relatert informasjon