Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Varmehjelpemidler | Post 10: Joystickvott (høyre/venstre) med varme til barn og voksne

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 10: Joystickvott (høyre/venstre) med varme til barn og voksne

Post 10: Joystickvott (høyre/venstre) med varme til barn og voksne. Joystickvott leveres i stykk for henholdsvis høyre eller venstre hånd og har integrerte varmetråder og minimum to utskiftbare og oppladbare batterier pr. joystickvott. Hvert batteri har en driftstid på minimum 1,5 time. Joystickvotten har ladesystemer som lader to batterier samtidig. Joystickvotten har vindtett, vannavstøtende og pustende ytterstoff, og er fôret. Den har splitt/åpning for betjening av joystick. Votten kan individuelt tilpasses etter mal/beskrivelse. Tilsvarende vott med tommel for henholdsvis høyre eller venstre hånd finnes som tilbehør.


1 produktserie(r).
Joystickvott Splitt
 Joystickvott Splitt NAV ikon
Rangering 1
Vott i polyester med tverrgående åpning for betjening av rullestoljoystick. Votten har strammebånd over håndleddet. Finnes med åpning både for høyre og venstre hånd. Thinsulatefôr og integrerte varmetråder og påmontert 3,7V/2,35Ah (størrelse XXS-L) eller 7,2V/3,2Ah batteri. Finnes i størrelsene XXS-XXL.
Minitech AS 2312 Ottestad
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre


 
Relatert informasjon