Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Sykler med og uten hjelpemotor, sykkelfronter med hjelpemotor, støttehjul til tohjulssykkel og sykler for personer med nedsatt funksjon i overkroppen | Post 13: Trehjuls tandemsykkel med ledsager bak, gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 13: Trehjuls tandemsykkel med ledsager bak, gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne

Post 13: Trehjuls tandemsykkel med ledsager bak, gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne. Syklene leveres med sykkelsete, sykkelstyre og pedaler for bruker og ledsager. Mulig å låse styrefunksjonen til bruker Syklene har parkeringsbrems, gir og bremser som virker uavhengig av hverandre på fram- og bakhjul,ogsom betjenes av ledsager. Hjelpemotoren har en effekt på 0,5 kW og leveres med batteri og lader.


2 produktserie(r).
Kaptein Duo 3 hjul
 Kaptein Duo 3 hjul NAV ikon
Rangering 1
Tandemsykkel med tre hjul hvor bruker sitter framme. Sykkelen har hjelpemotor (Heinzmann 500W/36V14,25Ah) som er plassert ved bakhjul. Sykkelen har vrigass og håndbrems. Innstigningshøyden er 36 cm og skrittlengden fra 40 til 75 cm. Maks brukervekt (inkludert ledsager): 200 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Brosjyre

Kivo Plus lav/høy
 Kivo Plus lav/høy NAV ikon
Rangering 2
Tandemsykkel med tre hjul hvor bruker sitter framme. Sykkelen har hjelpemotor (VR2F 500W36V12,4Ahu) som er plassert ved framhjul. Sykkelen leveres i to størrelser. Innstigningshøyden er 36 cm på begge. Skrittlengden er fra 46 til 62 cm og fra 59 til 83 cm. Maks brukervekt (inkludert ledsager): 200/240 kg.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon