Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Sykler med og uten hjelpemotor, sykkelfronter med hjelpemotor, støttehjul til tohjulssykkel og sykler for personer med nedsatt funksjon i overkroppen | Post 14: Trehjuls parallellsykkel med gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 14: Trehjuls parallellsykkel med gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne

Post 14: Trehjuls parallellsykkel med gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne. Sykkelen har separate seter, plater og sykkelstyre for ledsager og bruker. Mulig å låse styrefunksjonen til bruker. Sykkelen har parkeringsbrems, gir og bremser som virker uavhengig av hverandre på fram- og bakhjul. Bremsene betjenes av ledsager. Hjelpemotoren har en effekt på 0,5 kW og leveres med batteri og lader.


1 produktserie(r).
Fun2Go
 Fun2Go NAV ikon
Rangering 1
Paralellsykkel med tre hjul, ett framme og to bak. Sykkelen har hjelpemotor (VR2B 500W36V11,2Ah) som er plassert ved bakhjul. Passasjersetet er utsvingbart og har armlener. Skrittlengden er fra 75 til 90 cm. Maks brukervekt (inkludert ledsager): 240 kg.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon