Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Sykler med og uten hjelpemotor, sykkelfronter med hjelpemotor, støttehjul til tohjulssykkel og sykler for personer med nedsatt funksjon i overkroppen | Post 16: Sykkelfront med gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 16: Sykkelfront med gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne

Post 16: Sykkelfront med gir og hjelpemotor - for barn, ungdom og voksne. Sykkelfronten har gir, støttebein og komplett festeanordning til manuell rullestol. Bremser som virker uavhengig av hverandre på framhjulet. Hjelpemotoren har en effekt på 0,25 kW og leveres med batteri og lader.


1 produktserie(r).
Lipo Smart Para
 Lipo Smart Para NAV ikon
Rangering 1
Sykkelfront for montering på manuelle rullestoler med fast front. Sykkelfronten har 24 gir og hjelpemotor (BAFANG 250W 36V 8,3Ah). Leveres i 3 størrelse. Passer til rullestoler med bredder fra 22 til 52 cm.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon