Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Arbeidsstoler, arbeidsbord, trillebord og spesielle sittemøbler | Post 26: Arbeidsbord med manuell høyderegulering og hel vinkelregulerbar bordplate

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 26: Arbeidsbord med manuell høyderegulering og hel vinkelregulerbar bordplate

Post 26: Arbeidsbord med manuell høyderegulering og hel vinkelregulerbar bordplate. Bordet har bordplate som er minimum 90 cm bred og 60 cm dyp, og en høyde på minimum 75 cm. Det er utstyrt med underarmstøtte eller bolutsparing, som ikke vinkelreguleres sammen med bordplaten, men hele tiden beholder horisontal stilling. Bordet har avtagbar list til bøker, ark eller lignende.


1 produktserie(r).
Vision Manual Modell B
 Vision Manual Modell B NAV ikon
Rangering 1
Arbeidsbord med manuell høyderegulering og hel vinkelregulerbar bordplate. De inkluderte armstøttene kan flyttes trinnløst sideveis. Bordet er utstyrt med to små, skjulte hjul som gjør det enklere å skyve bordet nærmere bruker. Finnes i 90 cm. og 120 cm. bredde.
Puls AS 0607 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon