Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Arbeidsstoler, arbeidsbord, trillebord og spesielle sittemøbler | Post 13: Coxitstol med elektrisk seteløft

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 13: Coxitstol med elektrisk seteløft

Post 13: Coxitstol med elektrisk seteløft. Stolen har regulering for dybde og vinkel på sete, høyde og vinkel på rygg, samt høyde og bredde på armlener. Seteputen har delt forkant (coxitklaffer), der både høyre og venstre klaff kan vinkeljusteres individuelt. Den er utstyrt med sentralbrems og utskiftbare hjul.


1 produktserie(r).
Real 9800 Plus
 Real 9800 Plus NAV ikon
Rangering 1
Coxitstol med elektrisk seteløft, uten seterotasjon. Setet er delt med individuelt regulerbare klaffer som gir mulighet til å sitte med åpen hoftevinkel. Stolen har regulering for dybde og vinkel på sete, høyde og vinkel på rygg, samt høyde og bredde på armlener. Leveres med sentralbrems. Maks. setebredde 48 cm. Maks. brukervekt: 150 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre


 
Relatert informasjon