Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Arbeidsstoler, arbeidsbord, trillebord og spesielle sittemøbler | Post 23: Gulvsete, bakovertiltet - barn

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 23: Gulvsete, bakovertiltet - barn

Post 23: Gulvsete, bakovertiltet - barn. Setet kan settes i ulike bakovertiltede stillinger. Det er utstyrt med integrerte sidestøtter i sete og rygg, samt vest/sele for å sikre barnet. Setet kan plasseres direkte på gulv ved hjelp av støttekile, som leveres som tilbehør.


1 produktserie(r).
Special Tomato Sitter
 Special Tomato Sitter NAV ikon
Rangering 1
Bakovertiltet sete for posisjonering og støtte, beregnet for barn. Har integrerte sidestøtter i sete og rygg, samt abduksjonskloss. Kan plasseres på stol, på gulv med støttekile (tilbehør) eller på understell med hjul (tilbehør). Leveres som standard med to festestropper, vest og skrittsele. Finnes i flere størrelser.
Bardum AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon