Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet | Post 2: Ledsagerstyrt kjelke

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 2: Ledsagerstyrt kjelke

Post 2: Ledsagerstyrt kjelke. Kjelke med ledsagerstyring for barn i skolealder og ungdom til aking eller transport. Kjelken har sitteenhet med god komfort og god hofte- og overkroppsstøtte. Leveres med hoftebelte, spesialsete med polstring, ledsagerbrems, ledsagerbøyle og trekkesnor. Kjelken har ikke ratt/styre for bruker. Pulkdrag kan fås som tilbehør.


1 produktserie(r).
SnowComfort kjelke
 SnowComfort kjelke NAV ikon
Rangering 1
Kjelke beregnet for aking med ledsager. Produsert i støtsikker hardplast med stålmeier. Fjæring i setet for behagelig kjøre- og sittekomfort. Leveres med to-punkts hoftebelte, festereimer for lår/føtter, ledsagerbrems (fotbrems), ledsagerbøyle, hodestøtte og trekkesnor. Kjelken har ikke ratt/styre for bruker. Maks. brukervekt: 100 kg.
Bardum AS 1405 Langhus
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon