Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet | Post 3: Piggekjelke for pigging på vinterføre

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 3: Piggekjelke for pigging på vinterføre

Post 3: Piggekjelke for pigging på vinterføre. Piggekjelke for barn i skolealder, ungdom og voksne til bruk på snø og is. Leveres med belter til hofte, lår og føtter, langrennski, langrennstaver med fasongsydd stavstropp og sitteenhet med polstring eller pute. Skiene kan demonteres fra kjelken. Pulkdrag, skøyter eller lignende kan fås som tilbehør.


1 produktserie(r).
HandiSnow-4 piggekjelke
 HandiSnow-4 piggekjelke NAV ikon
Rangering 1
Piggekjelke for sittende pigging på snø- eller isdekke. Passer både barn og voksne. Leveres med bakovertiltet sitteenhet med polstring, langrennski, langrennstaver og belter til hofte, lår og føtter. Skiene kan demonteres fra kjelken. Lav egenvekt. Fås i fire størrelser. Skøyter kan fås som tilbehør.
HandiNor as 1252 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon