Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet | Post 4: Piggekjelke for knestående pigging på snø

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 4: Piggekjelke for knestående pigging på snø

Post 4: Piggekjelke for knestående pigging på snø. Piggekjelke for ungdom og voksne til knestående pigging på snø. Leveres med brems, hoftebelte, langrennski, langrennstaver med fasongsydd stavstropp, lårbelte og sitteenhet med polstring/pute for sete og knær. Skiene kan demonteres fra kjelken.


1 produktserie(r).
HandiSnow-5 piggekjelke
 HandiSnow-5 piggekjelke NAV ikon
Rangering 1
Piggekjelke for pigging i knestående posisjon på snø. Egnet for blant annet brukere som har amputert ett eller begge ben. Sitteenhet med polstring for sete og knær. Justerbar sitte- og rygghøyde. Leveres med langrennski, langrennstaver, håndbrems, hoftebelte og lårbelte. Skiene kan demonteres. Fås i to størrelser.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon