Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet | Post 12: Terrengvogn med ett eller to hjul og elektrisk hjelpemotor

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 12: Terrengvogn med ett eller to hjul og elektrisk hjelpemotor

Post 12: Terrengvogn med ett eller to hjul og elektrisk hjelpemotor. Terrengvogn for barn i skolealder, ungdom og voksne til bruk i skogs- og fjellterreng med ledsager. Utstyrt med elektrisk hjelpemotor. Vognen har ett hjul og håndtak for ledsagere foran og bak. Leveres med oppladbart batteri, lader og belte. Maks. hastighet ved bruk av hjelpemotor er 6 km/t.


1 produktserie(r).
E-Joelette
 E-Joelette NAV ikon
Rangering 1
Ett-hjuls terrengvogn med elektrisk hjelpemotor. Passer brukere med kroppshøyde ca. 100-200 cm. Primært beregnet for bruk med to ledsagere. Håndtak foran og bak. God framkommelighet i krevende terreng. Kan senkes for inn-/utstigning og pauser. Leveres med batteri/lader og belte. Skallsete/bilsete kan påmonteres. Kan demonteres for transport.
SITSKI NORWAY AS 2323 INGEBERG
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre


 
Relatert informasjon