Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Vogner og hjelpemidler til sport og aktivitet | Post 14: Liggevogn med elektrisk rygg- og høyderegulering

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 14: Liggevogn med elektrisk rygg- og høyderegulering

Post 14: Liggevogn med elektrisk rygg- og høyderegulering. Liggevogn med elektrisk ryggvinkel- og høyderegulering for barn i skolealder, ungdom og voksne. Utstyrt med pute/madrass som gir god liggekomfort og støtte. Leveres med styre- og dytteanordning for ledsager, parkeringsbrems, oppladbart batteri og lader. Trekk som kan rengjøres. Støtteputer til kne, arm og nakke kan leveres som tilbehør.


1 produktserie(r).
Acheeva
 Acheeva NAV ikon
Rangering 1
Liggevogn med elektrisk regulering av tilt, ryggvinkel og høyde. Passer for barn i skolealder, ungdom og voksne. Polstret pute og gode tilpasningsmuligheter. Leveres med kjørehåndtak, parkeringsbrems, oppladbart batteri/lader og vaskbart trekk. Fås i to størrelser (madrasslengde 155/208 cm.)Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon