Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Elektrisk hev- og senkfunksjon til innredning på kjøkken og bad | Post 2: Elektrisk hev- og senkfunksjon til baderomsservant

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 2: Elektrisk hev- og senkfunksjon til baderomsservant

Post 2: Elektrisk hev- og senkfunksjon til baderomsservant. Produktene dekker behovet for hev og senk av baderomsservant. Det er kun selve hev-/senkfunksjonen som leveres. Eksisterende servant monteres på denne hvis det er mulig. Evt. ny servant må dekkes av bruker. Leveres med betjeningsbryter, klemsikring og fleksibelt rørsystem for vann og avløp. Håndkontroll eller fjernkontroll kan fås som tilbehør.


1 produktserie(r).
Select høyderegulering servant
 Select høyderegulering servant NAV ikon
Rangering 1
Elektrisk høyderegulering for servant opp til 65 cm bredde. Heves og senkes ved hjelp av et betjeningsgrep. Kan brukes til servanter fra ulike leverandører. Løftehøyde: 30 cm. Kan leveres i fargene hvit eller antrasittgrå. Servant, blandebatteri, baderomsskap, speil og belysning er ikke inkludert (dette må dekkes av bruker).Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon