Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Elektrisk hev- og senkfunksjon til innredning på kjøkken og bad | Post 3: Elektrisk hev- og senkfunksjon og baderomsservant med avlastningsflater

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 3: Elektrisk hev- og senkfunksjon og baderomsservant med avlastningsflater

Post 3: Elektrisk hev- og senkfunksjon og baderomsservant med avlastningsflater. Produktene dekker behovet for hev og senk av baderomsservant med avlastningsflater. Det leveres hev- og senkfunksjon inkludert baderomsservant i bredde 90 eller 120 cm. Leveres med betjeningsbryter, klemsikring og fleksibelt rørsystem for vann og avløp. Håndkontroll eller fjernkontroll kan fås som tilbehør.


1 produktserie(r).
Matrix Square høyderegulering servant
 Matrix Square høyderegulering servant NAV ikon
Rangering 1
Elektrisk høyderegulerbar servant. Komplett løsning inkludert servant med avlastningsflater. Heves og senkes ved hjelp av betjeningsbrytere på servanten. Løftehøyde: 20 cm. Leveres i bredde 90 og 120 cm. Leveres med deksel over rør og ledninger. Blandebatteri, baderomsskap, speil og belysning er ikke inkludert (dette må dekkes av bruker).Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon