Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Løfteplattformer og hjelpemidler til trapp | Post 11: Trappeheis med sete for trapp med sving/repos med innfesting i senter av trappen, det vil si utenfor trappetrinn (i trappeøye)

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 11: Trappeheis med sete for trapp med sving/repos med innfesting i senter av trappen, det vil si utenfor trappetrinn (i trappeøye)

Post 11: Trappeheis med sete for trapp med sving/repos med innfesting i senter av trappen, det vil si utenfor trappetrinn (i trappeøye). Trappeheis for trapp med sving/repos med tilhørende skinner. Til innendørs bruk.


1 produktserie(r).
Hiro 160Q 135 kg
 Hiro 160Q 135 kg NAV ikon
Rangering 1
Trappeheis for bruk i innendørs trapp med sving eller repos. Festes i senter av trappen. Hiro 160Q 135 betjenes med joystick og har svingbart sete. Finnes for montering på høyre og venstre side. Maks brukervekt: 135 kg.
Stannah AS 0975 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon