Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Løfteplattformer og hjelpemidler til trapp | Post 12: Trappeheis med sete for trapp med sving/repos - for personer med høy brukervekt/stor kroppsstørrelse

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 12: Trappeheis med sete for trapp med sving/repos - for personer med høy brukervekt/stor kroppsstørrelse

Post 12: Trappeheis med sete for trapp med sving/repos - for personer med høy brukervekt/stor kroppsstørrelse. Trappeheis for trapp med sving/repos med tilhørende skinner. Til innendørs bruk.


1 produktserie(r).
Hiro 160Q 160 kg
 Hiro 160Q 160 kg NAV ikon
Rangering 1
Trappeheis for bruk i innendørs trapp med sving eller repos. Hiro 160Q 160 kg betjenes med joystick og har svingbart sete. Finnes for montering på høyre og venstre side. Setebredde: 56 cm. Maks brukervekt: 160 kg.
Stannah AS 0975 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon