Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 2: Trykkede kommunikasjonshjelpemidler, kommunikasjonstavler med symboler

Post 2: Trykkede kommunikasjonshjelpemidler, kommunikasjonstavler med symboler. Kommunikasjonstavler med trykkede symboler. Symbolene er organisert etter ulike teamer. Tavlene er laget i fuktbestandig materiale og tåler hard bruk. Erstatningssymboler kan skrives ut fra medfølgende filmateriale.
 

5 produktserie(r).
Widgit Snakketavler
 Widgit Snakketavler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Snakketavler med widgitsymboler med tjue temaer. Tavlene har utvidet ordforråd tilknyttet tema. Temaene er aktiviteter i dagliglivet, for eksempel å dra i svømmehallen, lage middag og kle på seg. Tavlene er trykket på slitesterkt plastpapir i A3-format og kommer i perm. Det følger med USB med redigerbare filer og en mal for å lage egne tavler.
NorMedia AS 0661 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Widgit Tematavler
 Widgit Tematavler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Tematavler med widgitsymboler som er bygget opp rundt femti temaer. Temaene er knyttet til hverdagslige rutiner, aktiviteter og hendelser. Tavlene er trykket på slitesterkt plastpapir i A3-format og kommer i tilhørende perm. Det følger med USB med redigerbare filer og en mal for å lage egne tavler.
NorMedia AS 0661 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre

Tegn Tematavler
 Tegn Tematavler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Tematavler med Tegn fra StatPed med femti ferdiglagde tema. Temaene er hverdagslige aktiviteter og rutiner som for eksempel mat, drikke, lekeplass, musikk og skole. Tavlene er trykket på slitesterkt plastpapir i A4-format og kommer i tilhørende perm. Det følger med USB-penn med redigerbare filer og en mal for å lage egne tavler.
NorMedia AS 0661 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Bliss Tematavler
 Bliss Tematavler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 3
Tematavler med Bliss-symboler bygget opp rundt femti temaer. Temaene er knyttet til hverdagslige aktiviteter og rutiner som for eksempel mat, drikke, lekeplass, musikk og skole. Tavlene er trykket på slitesterkt plastpapir i A4-format og kommer i tilhørende perm. Det følger med USB med redigerbare filer og en mal for å lage egne tavler.
NorMedia AS 0661 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Ask Tematavler
 Ask Tematavler Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 4
Tematavler med PCS-symboler med 54 ulike temaer knyttet til daglige aktiviteter som for eksempel lage mat, tegne, handle og sykle. Tavlene er trykket i slitesterkt plastpapir og kommer i perm. Det følger med USB med tematavler. For å kunne redigere/skrive ut egne symboler kreves det lisens for Rolltalk Designer for Print som må bestilles separat.
Abilia AS 1081 OSLO
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Brosjyre