Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Kjøreposer, varmeposer og regncape | Post 3: Regncape uten ermer - barn og ungdom, til bruk i rullestol med høy rygg

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 3: Regncape uten ermer - barn og ungdom, til bruk i rullestol med høy rygg

Post 3: Regncape uten ermer - barn og ungdom, til bruk i rullestol med høy rygg. Heldekkende regncape uten ermer. Produktene har hette og refleks. Teipede sømmer, eller tilsvarende.


1 produktserie(r).
UniSit Barn
 UniSit Barn NAV ikon
Rangering 1
Heldekkende regntrekk for barn og ungdom. Det er uten ermer og med hette. Det er beregnet for bruk i rullestol med høy rygg, eventuelt med nakkestøtte. Regntrekket har refleks, innsydd båndstrikk rundt hele trekket og har enkel stramming rundt leggene. Materialet er vind- og vanntett. Finnes i tre ulike størrelser.
Øytex AS 6905 Florø
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon