Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Kjøreposer, varmeposer og regncape | Post 8: Kjørepose med sete til barn og ungdom, til bruk om våren og sommeren

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 8: Kjørepose med sete til barn og ungdom, til bruk om våren og sommeren

Post 8: Kjørepose med sete til barn og ungdom, til bruk om våren og sommeren. Kjøreposene er vannavvisende, vindtett og har anti-skli materiale under setet. De har skrittsele og er klargjorte for eventuell montering av belter.


1 produktserie(r).
Facon II Sommer barn
 Facon II Sommer barn NAV ikon
Rangering 1
Fasongsydd kjørepose med sete for barn og ungdom til bruk vår/sommer med bomullsforing. Den er vannavvisende, vindtett og har antisklimateriale under setet. Kjøreposen åpnes med glidelås i begge sider som åpnes fra bunnen og har avtagbar overdel. Den har refleks foran og strikk i livet. Finnes i åtte ulike størrelser
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon