Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 3: Lyttesystem for TV og radio basert på høyttaler plassert nær bruker

Post 3: Lyttesystem for TV og radio basert på høyttaler plassert nær bruker . Lyttesystem bestående av sender og mottaker med trådløs lydoverføring til høyttaler og lydoverføring til bruker via nærlydshøyttaler. Sender har mulighet for både analog og digital lydinngang, og leveres med kabler for tilkobling til TV og radio.
 

2 produktserie(r).
TVSB RX Sereonic mottaker
 TVSB RX Sereonic mottaker Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Mottaker for TV- og radiolytting. Trådløs og bærbar høyttaler som gjør det mulig å lytte der bruker sitter. Kobles sammen med TVSB TX Sereonic-sender (hms-nr 256882) som må bestilles separat.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

TVSB TX Sereonic sender
 TVSB TX Sereonic sender Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Sender for TV- og radiolytting. Trådløs overføring til mottaker. Sender er også ladestasjon til mottaker. Kobles sammen med TVSB RX Sereonic-mottaker (hms-nr 256883) som må bestilles separat.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre