Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 5B: Skolesystem stasjonært trådløs

Post 5B: Skolesystem stasjonært trådløs. Lese-TV uten skjerm, til bruk sammen med bærbar datamaskin. Separat avstandskamera. Signaler overføres trådløst via Bluetooth. Splitscreen-funksjon. Faste posisjoner kan programmeres på avstandskamera. Programvare for optisk tegngjenkjenning (OCR) er tilbehør, dersom det ikke inngår som standard. Videograbber/bildefanger er også tilbehør.
 

2 produktserie(r).
AbleCenter AC-03
 AbleCenter AC-03 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Stasjonær lese-TV uten skjerm som er beregnet for skolebruk. Overfører nær-/avstandsbilder av for eksempel tavler og skrivebord. Kan tilkobles bærbar pc eller nettbrett og styres trådløst derfra. Monteres i taket og tilkobles via Wi-Fi. Leveres med optisk tegngjenkjenning for norsk, engelsk og sju andre språk.
Ablecon AS 3117 TØNSBERG
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Video • Brosjyre

MagniLink Air Duo
 MagniLink Air Duo Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Stasjonær lese-TV uten skjerm som er beregnet for skolebruk. Den har ett kamera for tavleundervisning og ett for nærarbeid på skrivebord. Kan tilkobles bærbar pc. Monteres i taket og tilkobles via Wi-Fi. Leveres med optisk tegngjenkjenning for norsk og engelsk. Øvrige språk er tilbehør.
ProVista AS 0667 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide