Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Hjelpemidler for seksuallivet | Post 1: Vakuumpumpe, manuell

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 1: Vakuumpumpe, manuell

Post 1: Vakuumpumpe, manuell. Manuell vakuumpumpe. Leveres med penisringer i minst tre ulike størrelser og minimum 150 ml. glidemiddel.


2 produktserie(r).
Noogleberry manuell penispumpe
 Noogleberry manuell penispumpe NAV ikon
Rangering 1
Manuell vakuumpumpe for å oppnå og opprettholde ereksjon. Består av håndpumpe med plastslange som gir vakuum til sylinderen. Har utløserknapp for vakuumet. Leveres med fire penisringer i silikon i ulike størrelser, kjegle for montering av ringer, to sylinderringer for justering av diameter og glidemiddel.
Quintet AS 5849 Bergen
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Manual Erection system vakuumpumpe
 Manual Erection system vakuumpumpe NAV ikon
Rangering 2
Manuell vakuumpumpe for å oppnå og opprettholde ereksjon. Enkel betjening med et manuelt pumpehode på enden av sylinderen. Har utløserknapp for vakuumet. Leveres med fire penisringer i silikon i ulike størrelser, kjegle for montering av ringer, to sylinderringer for justering av diameter og glidemiddel.Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre


 
Relatert informasjon