Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Rammeavtale | Hjelpemidler for seksuallivet | Post 6: Fingervibrator for kvinner

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 6: Fingervibrator for kvinner

Post 6: Fingervibrator for kvinner. Batteridrevet fingervibrator med oppladbare batterier. Leveres med batterier og lader.


3 produktserie(r).
C.1.Laid fingervibrator
 C.1.Laid fingervibrator NAV ikon
Rangering 1
Fingervibrator med to vibrasjonshastigheter og pulseringsfunksjon. Ergonomisk utforming som gjør det mulig å holde vibratoren på flere måter og stimulere ulike områder i vulva, labia og perineum. Stor stimuleringsoverflate med knotter som øker effekten av vibrasjonen. Drives av oppladbare batterier. Leveres med batterier og usb-ladekabel.
Quintet AS 5849 Bergen
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

SVR fingervibrator
 SVR fingervibrator NAV ikon
Rangering 2
Fingervibrator med fem ulike intensiteter og tre ulike programmer. Den har en løkke for feste til én eller flere fingre, et håndtak eller andre gjenstander. Drives av oppladbare batterier. Leveres med batterier og ladekabel.
Quintet AS 5849 Bergen
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning

Touch me fingervibrator
 Touch me fingervibrator NAV ikon
Rangering 3
Fingervibrator med 10 ulike innstillinger som betjenes via én integrert knapp. Den kan tres på en finger. Den har knotter på overflaten for å øke stimuleringen. Drives av oppladbare batterier. Leveres med batterier og usb-ladekabel.
Quintet AS 5849 Bergen
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning


 
Relatert informasjon