Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 2: Stoler med svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon

Post 2: Stoler med svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon. Stolen har låsbar svingfunksjon. Tåler brukervekt på minimum 130 kg. Finnes i stoff og hud.


3 produktserie(r).
Aurora Standard
 Aurora Standard Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Stol med individuell elektrisk regulering som gjør at rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon kan reguleres uavhengig av hverandre. Har ikke tilt. Låsbar svingfunksjon. Finnes i fire størrelser i stoff eller hud. Brukervekt maks 165 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Nova 20
 Nova 20 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Stol med individuell elektrisk regulering som gjør at rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon kan reguleres uavhengig av hverandre. Har ikke tilt. Låsbar svingfunksjon. Finnes i fem størrelser i stoff eller hud. Brukervekt maks 150 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • QuickGuide • Video • Brosjyre

Fitform 576 Nordic3 Swing
 Fitform 576 Nordic3 Swing Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 3
Stol med individuell elektrisk regulering som gjør at rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon kan reguleres uavhengig av hverandre. Har ikke tilt. Låsbar svingfunksjon. Har flyttbar korsryggstøtte med håndpumpe. Finnes i fem størrelser i stoff eller hud. Brukervekt maks 150 og 175 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre