Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 3: Stoler med svingbart understell og individuell regulering av rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon (høy brukervekt)

Post 3: Stoler med svingbart understell og individuell regulering av rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon (høy brukervekt). Stolen er beregnet for brukere med høy vekt. Den har låsbar svingfunksjon. Tåler brukervekt på minimum 210 kg. Finnes i stoff og hud.


2 produktserie(r).
Aurora Standard XXL
 Aurora Standard XXL Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Stol med individuell elektrisk regulering som gjør at rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon kan reguleres uavhengig av hverandre. Beregnet for personer med høy vekt. Stolen har ikke tilt. Har låsbar svingfunksjon. Finnes i en størrelse i stoff eller hud. Brukervekt maks 260 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Fitform 576 Nordic3 Swing Xbred
 Fitform 576 Nordic3 Swing Xbred Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Stol med individuell elektrisk regulering som gjør at rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon kan reguleres uavhengig av hverandre. Beregnet for personer med høy vekt. Har ikke tilt. Låsbar svingfunksjon. Har flyttbar korsryggstøtte med håndpumpe. Finnes i en størrelse i stoff eller hud. Brukervekt maks 250 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre