Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 5: Stoler med tilt, svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon (høy brukervekt)

Post 5: Stoler med tilt, svingbart understell og individuell elektrisk regulering av rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon (høy brukervekt). Stolen er beregnet for brukere med høy vekt. Den har låsbar svingfunksjon og tilt. Tåler brukervekt på minimum 210 kg. Finnes i stoff og hud.


2 produktserie(r).
Aurora Tilt XXL
 Aurora Tilt XXL Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Stol med individuell elektrisk regulering som gjør at rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon kan reguleres uavhengig av hverandre. Beregnet for personer med høy vekt. Stolen har tilt. Har låsbar svingfunksjon. Finnes i en størrelse i stoff eller hud. Brukervekt maks 260 kg.
Hepro AS 8250 ROGNAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Fitform 576 Nordic3 Tilt Swing Xbred
 Fitform 576 Nordic3 Tilt Swing Xbred Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Stol med individuell elektrisk regulering som gjør at rygg, leggstøtte og oppreisingsfunksjon kan reguleres uavhengig av hverandre. Beregnet for personer med høy vekt. Stolen har tilt. Har låsbar svingfunksjon. Har flyttbar korsryggstøtte med håndpumpe. Finnes i en størrelse i stoff og hud. Brukervekt maks 250 kg.
Medema Norge AS 1481 HAGAN
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre