Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 2: Sittepute som ikke kan innstilles - lav modell

Post 2: Sittepute som ikke kan innstilles - lav modell. Sitteputer for voksne og barn som har behov for trykksårforebygging, som kan endre sittestilling selvstendig og som ikke har feilstillinger og/eller asymmetrier det skal korrigeres for. Putene skal ikke innstilles. Høyde mellom 5 cm og 7,5 cm. Putene leveres med to like avtagbare yttertrekk.


3 produktserie(r).
JAY Easy Visco Cushion
 JAY Easy Visco Cushion Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med anatomisk form. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med hengekøye- (buet) og plansete (flat). Flytt musepeker over forstørrelsesglasset i tekniske data for å se info om puten er buet eller flat. Høyde foran: 6 cm. Høyde bak: 6,3 cm. Leveres med to trekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

JAY Easy Fluid Cushion
 JAY Easy Fluid Cushion Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med oljepad i setebrønnen. Anatomisk formet. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med hengekøye- (buet) og plansete (flat). Flytt musepeker over forstørrelsesglasset i tekniske data for å se info om puten er buet eller flat. Høyde foran: 6,3 cm. Høyde bak: 6 cm. Leveres med to trekk.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

Comfort Curve
 Comfort Curve Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 3
Trykkfordelende sittepute i skummateriale med anatomisk form. Middels høy bendeler. Puten skal ikke innstilles. Passer til rullestoler med plan- og hengekøyesete. Høyde foran: 6 cm. Høyde bak: 7 cm. Leveres med to trekk.
Permobil AS 0976 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre