Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 20: Motorisert styring for begrenset utendørs bruk - elektrisk ståfunksjon - voksne

Post 20: Motorisert styring for begrenset utendørs bruk - elektrisk ståfunksjon - voksne . Rullestolene leveres med dekk med mønster, fotstøtter, hodestøtte, batteri, lader, kjørelys, baklys og reflekser foran, bak og på hver side. De har parallellforskyvbar styreboks, bryst- og knestøtte for stående stilling, retningsstabiliserende system og er beregnet brukt som sete i kjøretøy. Stolene har blant annet ledsagerstyring som tilbehør.


2 produktserie(r).
Q700-UP F
 Q700-UP F Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift og ståfunksjon. For begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, ryggvinkel, tilt og benstøtte. Leveres med Sedeo Pro Advanced sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med stroppeinnfesting. Setebredde: 38-56 cm. Maks brukervekt: 120 kg.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Video • Brosjyre

Permobil F5 Corpus VS
 Permobil F5 Corpus VS Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Elektrisk rullestol med forhjulsdrift og ståfunksjon. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, rygg og benstøtte. Kan tiltes fremover og programmeres til 12 km/t. Leveres med Corpus sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med docking-system og stroppeinnfesting. Setebredde: 42-57 cm. Maks brukervekt: 136 kg.
Permobil AS 0976 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre