Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 23: Motorisert styring for begrenset utendørs bruk - elektrisk ståfunksjon - barn

Post 23: Motorisert styring for begrenset utendørs bruk - elektrisk ståfunksjon - barn. Rullestolene leveres med helårsdekk med mønster, fotstøtter, hodestøtte, batteri, lader, kjørelys, baklys og reflekser foran, bak og på hver side. De har utsvingbar, nedfellbar eller parallellforskyvbar styreboks og bryst- og knestøtte for stående stilling. Stolene med forhjulsdrift har retningsstabiliserende system og de er beregnet brukt som sete i kjøretøy. De har blant annet ledsagerstyring som tilbehør.


2 produktserie(r).
Permobil F5 Corpus VS Jr
 Permobil F5 Corpus VS Jr Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Elektrisk rullestol med ståfunksjon for barn. Den har forhjulsdrift. Elektrisk seteløft, tilt, rygg og benstøtte. Kan tiltes fremover og programmeres til 12 km/t. Corpus sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i kjøretøy med docking-system og stroppeinnfesting. Setebredde: 42-57 cm. Maks brukervekt: 136 kg.
Permobil AS 0976 Oslo
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre

TA iQ Stand-Up Junior
 TA iQ Stand-Up Junior Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Elektrisk rullestol med ståfunksjon for barn. Den har forhjulsdrift og er beregnet for begrenset utendørs bruk. Elektrisk regulering av seteløft, tilt, ryggvinkel og benstøtter. Leveres med Varilite sitteenhet med hodestøtte. Kan brukes som sete i bil med stroppeinnfesting. Setebredde: 38-55 cm. Maks brukervekt: 140 kg.
Alu Rehab AS 4353 KLEPP STASJON
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre