Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 5: Innerhansker til voksne

Post 5: Innerhansker til voksne. Innerhansker med integrerte varmetråder, beregnet til bruk inni egne hansker eller votter. Leveres i par med minimum 4 batterier og batterilader som kan lade to batterier samtidig. Hanskene kan tilpasses individuelt etter mal/beskrivelse.


3 produktserie(r).
Innerhanske Handy Aktiv
 Innerhanske Handy Aktiv Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Innerhansker i polyester med integrerte varmetråder og påmontert 7,2V/3,2Ah batteri. Beregnet på bruk inni egne hansker eller votter. Strikk rundt håndledd. Har touchfunksjon på tommel og pekefinger. Finnes i størrelsene 6-11. Leveres i par og med ekstra batterier.
Minitech AS 2322 Ridabu
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

Cypromed Touch Point Active
 Cypromed Touch Point Active Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Innerhansker i polyester med integrerte varmetråder og påmontert 3,63V/5,2Ah batteri. Beregnet på bruk inni egne hansker eller votter. Strikk rundt håndledd. Har touchfunksjon på tommel og pekefinger. Finnes i størrelsene 6-11. Leveres i par og med ekstra batterier.
Cypromed AS 2312 Ottestad
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Cypromed Power Stretch Contact
 Cypromed Power Stretch Contact Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 3
Innerhansker i polyester, nylon og elastan med integrerte varmetråder og påmontert 3,63/5,2Ah batteri. Beregnet på bruk inni egne hansker eller votter. Har touchfunksjon på pekefinger, langefinger og tommel. Finnes i størrelsene 6-11. Leveres i par og med ekstra batterier.
Cypromed AS 2312 Ottestad
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Tekniske data • Bruksanvisning • Brosjyre