Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 11: Varmesokker til voksne og større barn

Post 11: Varmesokker til voksne og større barn. Elastiske varmesokker med integrerte varmetråder. Leveres i par med minimum 4 batterier og batterilader som kan lade to batterier samtidig. Sokkene kan tilpasses individuelt etter mal/beskrivelse.


3 produktserie(r).
Cypromed Ulvang Spesial
 Cypromed Ulvang Spesial Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Varmesokker, medium tykkelse, i 60 prosent merinoull med integrerte varmetråder og påmontert 3,63/5,2Ah batteri. Batterilommen er plassert på et elastisk bånd som kan festes over sokken. Finnes i størrelsene 34-48. Leveres i par og med ekstra batterier.
Cypromed AS 2312 Ottestad
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Varmesokk Ull tykk
 Varmesokk Ull tykk Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Varmesokker, tykke, i 60 prosent ull med integrerte varmetråder og påmontert 3,6V/2,35Ah (størrelse 36-39 og 40-44) eller 7,2V/3,2Ah batteri. Batterilommen er plassert på et elastisk bånd som kan festes over sokken. Finnes i størrelsene 36-48. Leveres i par og med ekstra batterier.
Minitech AS 2322 Ridabu
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Video • Brosjyre

Cypromed Tric 600
 Cypromed Tric 600 Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 3
Varmesokker, tykke, i 65 prosent ull med integrerte varmetråder og påmontert 3,63V/5,2Ah batteri. Batterilommen er plassert på et elastisk bånd som kan festes over sokken. Finnes i størrelsene 36-48. Leveres i par og med ekstra batterier.
Cypromed AS 2312 Ottestad
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre