Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 14: Varmesåler til barn og voksne

Post 14: Varmesåler til barn og voksne. Varmesåler med integrerte varmetråder. Leveres i par med minimum 4 batterier og batterilader som kan lade to batterier samtidig. Sålene kan tilpasses individuelt etter mal/beskrivelse.


2 produktserie(r).
Varmesåle Bowie
 Varmesåle Bowie Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Varmesåler i skinn og ull med integrerte varmetråder og påmontert 3,6V/5,2Ah eller 7,2V/3,2Ah batteri. Batterilommen er plassert på et elastisk bånd som kan festes rundt leggen eller låret. Finnes i størrelsene 20-48. Leveres i par og med ekstra batterier.
Minitech AS 2322 Ridabu
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Cypromed Sole
 Cypromed Sole Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Varmesåler i fleece med integrerte varmetråder og påmontert 3,63V/5,2Ah batteri. Batterilommen er plassert på et elastisk bånd som kan festes rundt leggen eller låret. Finnes i størrelsene 36-47. Leveres i par og med ekstra batterier.
Cypromed AS 2312 Ottestad
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre