Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Post 15: Termosokker til barn og voksne

Post 15: Termosokker til barn og voksne. Termosokker med integrerte varmetråder, fôr og vindtett, vannavstøtende og pustende ytterstoff. Leveres i par med minimum 4 batterier og batterilader som kan lade to batterier samtidig. Sokkene kan tilpasses individuelt etter mal/beskrivelse.


2 produktserie(r).
Cypromed Termo Cush
 Cypromed Termo Cush Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 1
Termosokk i nylon med integrerte varmetråder og påmontert 3,63V/5,2Ah batteri. Vindtett og vanntett ytterstoff. Har ankelstropp og sklisikker såle. Finnes i størrelsene 37-49. Leveres i par og med ekstra batterier.
Cypromed AS 2312 Ottestad
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Termosokk Termo
 Termosokk Termo Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Rangering 2
Termosokker til barn og voksne i polyester og fleece med integrerte varmetråder og påmontert 3,6V/2,35Ah (størrelse 19/21-36/39) eller 7,2V/3,2Ah batteri. Sålen er vanntett og sklisikker. Finnes i størrelsene 19-48. Leveres i par og med ekstra batterier.
Minitech AS 2322 Ridabu
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre