Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her


Hjelpemidler for å måle, støtte, trene eller erstatte kroppsfunksjoner

Hjelpemidler for å overvåke eller vurdere en persons medisinske tilstand og hjelpemidler som støtter eller erstatter en spesifikk kroppsfunksjon. Omfatter f.eks. hjelpemidler brukt i medisinsk behandling. Omfatter ikke utstyr som bare brukes av helsepersonell. Hjelpemidler for undervisning og trening av ferdigheter, se 05. Hjelpemidler festet til kroppen for å støtte funksjoner knyttet til muskler og skjelett eller bevegelse (ortoser) og erstatte anatomiske strukturer (proteser), se 06. Vippebenker, se 05 36 06. Optiske hjelpemidler, se 22 03. Hørselshjelpemidler, se 22 06.

<< Forrige side 1 2 3 4 5 6

Wesco balanseleke, Scogym sett nr. 3
 Wesco balanseleke, Scogym sett nr. 3
Scogym-settene består av klosser, rokkeringer, stenger m.m. som kan settes sammen til ulike balansebaner. Elementene er lette, slik at barna selv kan flytte dem. Klossene er brede og stabile og er lette å sette sammen med rokkeringer og stenger. Klossene har sklisikre knotter på undersiden og kan fylles med sand for optimal stabilitet.
Klubben AS 2270 FLISA

Wesco Pøller uten ftalater
 Wesco Pøller uten ftalater
Trekket er sydd direkte på innmaten. Dette gjør at elementene holder fasongen, selv etter mye bruk. De er sydd uten glidelås, for at brukerne ikke skal skade seg. Trekket er av brannhemmende impregnert stoff. Trekket utvikler ikke friksjonsvarme og er lett å rengjøre med såpe og vann. Inneholder ikke ftalater.
Klubben AS 2270 FLISA

Wima underlag
 Wima underlag
Trykksårforebyggende og masserende effekt. Behagelig i bruk,former seg etter kroppen og ligger stødig. Konstruert med krysslagt kanalsøm som gir ekstra gunstig virkning. 100 prosent bomullstoff fylt med ekspandert polystyren. Ekstra trekk kan bestilles som enkeltprodukt. Farge:blå.
Wima Produkter AS 6531 Averøy
Ytterligere informasjon fra leverandøren:
• Bruksanvisning • Brosjyre

Wonder board
 Wonder board
Designet for rehabilitering og trening a kjernemuskulatur. Brettet kan brukes til å sitte på, stå og knele på for å trene balanse og forbedre koordinasjon.
Klubben AS 2270 FLISA

<< Forrige side 1 2 3 4 5 6