Printer ikon
Ved bruk av Hjelpemiddeldatabasen godtas bruk av informasjonskapsler (cookies) til statistikk og funksjonalitet. Ok, fjern denne beskjeden eller les om bruk av informasjonskapsler.

Du er her: Forside | Målgrupper | Høy brukervekt - hjelpemidler | Søkeresultat - Ståstativer

Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Ståstativer

De 5 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 5 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
EasyStand Evolv
EasyStand Evolv NAV ikon
Ståstativ med elektrisk ståfunksjon. Bord leveres som standard.

EasyStand Evolv B
EasyStand Evolv B
Ståstativ med manuell ståfunksjon. Bord leveres som standard.

EasyStand Evolv B
EasyStand Evolv B
EasyStand Evolv B er et enkelt men funksjonelt ståstativ med manuell ståfunksjon. EasyStand Evolv B er ståhjelpemiddelet for brukere som har god armfunksjon og som ønsker å gå raskt og enkelt fra sittende til stående stilling og tilbake igjen. Ypperlig alternativ for eksempelvis paraplegikere.
Ståstativet er beregnet for ungdom og voksne.

EasyStand Evolv E
EasyStand Evolv E
EasyStand Evolv E har Shadow Tray og elektrisk ståfunksjon som standard. Det gjør at brukeren enkelt kan flytte seg over i stativet ved sideveis forflytning, sette bordet med bryststøtten foran seg og løfte seg opp i stående stilling ved å trykke på knappen. Alle kan bruke EasyStand Evolv, ingen behov for funksjon i ben, armer eller overkropp.

HML Ståstativ Delta 2004 XL
HML Ståstativ Delta 2004 XL
Ståstativ med elektrisk opptrekk, beregnet for person
med vekt inntil 200 kg. Oppreisning direkte fra rullestol eller seng. Knestøtter justerbare i høyde, bredde og dybde. Kraftig og stabil konstruksjon. Ståstativet er av høy kvalitet og er produsert i Tyskland. 
Relatert informasjon