Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Yttertøy

De 22 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 97 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Bardum varmepose
Bardum varmepose
Varmepose i ull. Posen er vannavvisende, har slisser til hoftebelte, skrittseler, abduksjonskloss, sidestøtter og vest.
Målene på varmeposen er hele lengden på posen, den har form som en sovepose.
Finnes i lengdene: 100, 120, 140, 150, 160 cm, kan også lages på spesialmål. Varmeposen er formet som en sovepose og leveres standard med to åpninger.
Bano Life AS 1405 Langhus

Daro kneslag
Daro kneslag
Leveres i størrelser 12år, S, ML, XL.
Formsydd kneslag. Øverst er en løpegang hvor en forklebøyle kan monteres, slik at kneslaget kan tas av og på med en hånd. Kneslaget skal dekke bena når det er på.

Materialer:
Utvendig: Mikro fiber vind og vanntett
Isolering: Polyester vatt
For: Fleece
Farger: Marineblå. Andre farger etter avtale

Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Ergoseat Vinter u/sete barn
Ergoseat Vinter u/sete barn
Fasongsydd kjørepose uten sete for barn og ungdom. Kjøreposen har fiberpelsfring og er beregnet for vinterbruk. Kjøreposen er vannavvisende og vindtett. Kjøreposen kan åpnes fra begge sider. Finnes i fem ulike størrelser.
Ergoseat AS 5258 BLOMSTERDALEN

Facon II Sommer barn
Facon II Sommer barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Bomullforet kjørepose med sete, høy rygg og avtakbar frontdel til barn. Egnet til vår- og sommersesongen. Strikk rundt livet. Omslutter bruker bak korsrygg og hofteparti. Anti-skli under sete. Har fester til stol/vogn. Har tilpasningsmuligheter som forberedt for bruk av skrittsele/abduksjonskloss og ferdiglaget åpning til hoftesele/fotrem.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Facon II Vinter barn
Facon II Vinter barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Fasongsydd og fleeceforet kjørepose med sete, høy rygg og avtakbar frontdel til barn. Egnet til vintersesongen. Strikk rundt livet. Omslutter bruker bak korsrygg og hofteparti. Anti-skli under sete. Har fester til stol/vogn. Har tilpasningsmuligheter som forberedt for bruk av skrittsele/abduksjonskloss og ferdiglaget åpning til hoftesele/fotrem.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Kjørepose u/sete vinter barn/ungdom
Kjørepose u/sete vinter barn/ungdom Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Fasongsydd og fleeceforet kjørepose uten sete til barn og ungdom. Egnet til vintersesongen. Er vannavvisende og vindtett. Elastisk stoff under lårene. Sideklaffer omslutter sete og midjen til bruker. Har ekstra beskyttelse mot smuss og fukt i fotenden. Åpning på begge side med glidelås. Posen kan åpnes helt ned til føttene ved behov.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Kjørepose Vinter uten sete med avtakbar front Barn
Kjørepose Vinter uten sete med avtakbar front Barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Fasongsydd og fleeceforet kjørepose uten sete med avtakbar frontdel. Egnet til vintersesongen. Elastisk stoff under lårene. Sideklaffer omslutter setet og midjen til bruker. Har ekstra beskyttelse mot smuss og fukt i fotenden. Åpning på begge side med glidelås. Glidelåsene har to grep, både på inn- og utsiden. Fronten kan tas helt av ved behov.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Meteor Barn
Meteor Barn
Heldekkende regncape uten ermer til bruk i rullestol med høy rygg og evt. nakkestøtte. Dekker personen fra topp til tå, og går nedover stolryggen. Har refleks og hette. Laget i et pustende, vind- og vanntett materiale med et vannsøyletrykk på 10 000 mm. Oppbevaringsbag er inkludert. Tilgjengelig i ulike størrelser.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Moritz Termopose m/sete - barn
Moritz Termopose m/sete - barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Fasongsydd kjørepose med sete for barn og ungdom. Den er beregnet til vinterbruk med polyesterforing. Kjøreposen er vannavvisende, vindtett og har antisklimateriale under setet. Den har glidelås som åpnes fra begge sider. Fronten på kjøreposen er avtakbar. Finnes i tre ulike størrelser.

Moritz Termopose u/sete - barn
Moritz Termopose u/sete - barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Fasongsydd kjørepose uten sete for barn og ungdom. Den har polyesterforing og er beregnet for vinterbruk. Kjøreposen er vannavvisende og vindtett. Den kan åpnes fra begge sider. Finnes i tre ulike størrelser.

Moritz Ullpose m/sete - barn
Moritz Ullpose m/sete - barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Fasongsydd kjørepose med sete for barn og ungdom. Den er beregnet for vinterbruk med ullforing. Kjøreposen er vannavvisende, vindtett og har antisklimateriale under setet. Den har glidelås og åpnes fra begge sider. Fronten på kjøreposen er avtakbar. Finnes i tre ulike størrelser.

Moritz Ullpose u/sete - barn
Moritz Ullpose u/sete - barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Fasongsydd kjørepose uten sete for barn og ungdom. Den har lammeullforing og er beregnet for vinterbruk. Kjøreposen er vannavvisende og vindtett. Den kan åpnes fra begge sider. Finnes i tre ulike størrelser.

Neptun Barn
Neptun Barn
Fasongsydd regncape for barn og ungdom. Neptun har hette og ermer med strikk rundt håndleddene. Regncapet er beregnet for bruk i rullestol med lav rygg. Det har lomme foran og refleks foran og bak. Materialet er vind- og vanntett. Finnes i fire ulike størrelser.


Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Omega Barn
Omega Barn
Fasongsydd regncape for barn og ungdom. Det har ermer og hette. Ermene har strikk rundt håndleddene. Regncapet er beregnet for bruk i rullestoler der seteryggen er høy, eventuelt med nakkestøtte. Materialet er vind- og vanntett. Finnes i fire ulike størrelser.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Pro
Regncape med ermer, til barn 6-12 år. Marineblå.
Invacare AS 0603 OSLO

Pro
Pro
Regncape med ermer
Invacare AS 0603 OSLO

Raincape Junior
Raincape Junior Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Heldekkende regncape med ermer og hette. Hensiktsmessig passform. Underarm og fotende forsterket med cordura for bedre holdbarhet. Det er beregnet for bruk i rullestol med lav rygg. Regncapet har refleks og er pustende, vind- og vanntett. Finnes i fem ulike størrelser.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Raindek ETX
Raindek ETX
Fasongsydd kjørepose uten sete for barn og voksne. Den har polyesterforing og er beregnet for vinterbruk. Kjøreposen er vann- og vindtett. Den kan åpnes fra begge sider. Finnes i størrelser fra 110 cm til Xstor.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY

Regncape Jupiter Barn
Regncape Jupiter Barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Uforet regncape med ermer til barn og ungdom. For elektriske rullestoler med høy rygg og evt. nakkestøtte. Dekker bruker og omslutter stolrygg. Innsydd strikk rundt nedre kant og håndledd. Hette med brem. Lomme foran fungerer som pakkepose til regncapen. Ekstra beskyttelse bak glidelås mot hals og hake.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Sigma
Sigma Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Uforet regntrekk som dekker bruker fra midjen og ned. Dekker setet på rullestolen. Lukkes rundt livet med borrelås. Innsydd strikk rundt nederste kant slik at regntrekket sitter tett rundt benene. Leveres med oppbevaringspose. Reflekser for bedre synlighet i mørket. Tilgjengelig i barne- og voksenstørrelser.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Vinter Aktiv Barn
Vinter Aktiv Barn Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Fasongsydd og fleeceforet kjørepose uten sete til aktive brukere som bruker rullestol/aktivitetshjelpemidler. Elastisk stoff under lårene. Sideklaffer omslutter sete og midjen til bruker. Åpning på begge side med glidelås. Posen kan åpnes helt ned til føttene ved behov. Klikkspenne rundt midjen. Bånd i bunnen som hjelp til plassering av bunnplate.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Zippie varmepose
Zippie varmepose Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Fasongsydd kjørepose med sete for barn og ungdom. Den er beregnet for vinterbruk med polyesterforing. Kjøreposen er vannavvisende, vindtett og har antisklimateriale under setet. Kjøreposen har glidelås som kan åpnes fra begge sider, og har et frontstykke som kan fjernes helt. Finnes i sju ulike størrelser.
Sunrise Medical AS 1540 VESTBY