Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Fot-, hæl- og tåbeskyttere

De 11 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 69 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Cypromed Active Knee Jr.
Cypromed Active Knee Jr. Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Varmeknestrømper i 62 prosent merinoull med integrerte varmetråder og påmontert 3,7V/2,2Ah batteri. Finnes i størrelsene 25-36. Leveres i par og med ekstra batterier.
Cypromed AS 2312 Ottestad

Cypromed Spesial Kids
Cypromed Spesial Kids Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Varmesokker i 60 prosent merinoull med integrerte varmetråder og påmontert 3,7V/2,2Ah batteri. Finnes i størrelsene 19-24, og i fargene blå og rosa. Leveres i par og med ekstra batterier.
Cypromed AS 2312 Ottestad

Cypromed Varre Kids
Cypromed Varre Kids Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Varmesokker til barn i 65 prosent merinoull med integrerte varmetråder og påmontert 3,7V/2,5Ah batteri. Batterilommen er plassert på et elastisk bånd som kan festes over sokken. Finnes i størrelsene 19-35. Leveres i par og med ekstra batterier.
Cypromed AS 2312 Ottestad

Maxxcare Pro hælavlaster
Maxxcare Pro hælavlaster
Hælavlaster for personer med høy risiko for å utvikle trykksår. Den kan også brukes av personer som har utviklet trykksår på hæl og/eller ankel. Består av et slitesterkt lavfriksjonsmateriale på utsiden og et mykt materiale på innsiden. Kan brukes liggende, sittende og gående. Finnes i størrelser fra XS til XL. Vaskes på 60 grader.
Invacare AS 0603 OSLO

Termosokk Termo
Termosokk Termo Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Termosokker til barn og voksne i polyester og fleece med integrerte varmetråder og påmontert 3,6V/2,35Ah (størrelse 19/21-36/39) eller 7,2V/3,2Ah batteri. Sålen er vanntett og sklisikker. Finnes i størrelsene 19-48. Leveres i par og med ekstra batterier.
Minitech AS 2322 Ridabu

Varmeknestrømpe Seger
Varmeknestrømpe Seger Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Varmeknestrømper til barn i 80 prosent merinoull med integrerte varmetråder og påmontert 3,6V/2,35Ah batteri. Batterilommen er plassert på et elastisk bånd som kan festes over sokken. Finnes i størrelsene 19/21-32/35. Leveres i par og med ekstra batterier.
Minitech AS 2322 Ridabu

Varmesokk Mico
Varmesokk Mico Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Varmesokker i 70 prosent merinoull med integrerte varmetråder og påmontert 3,6V/2,35Ah batteri. Batterilommen er plassert på et elastisk bånd som kan festes over sokken. Finnes i størrelsene 19-35. Leveres i par og med ekstra batterier.
Minitech AS 2322 Ridabu

Varmestøvel Cypromed jr
Varmestøvel Cypromed jr
Barnestørrelser. Varmestøvel i skinn/gummi med varmetråder og oppladbart batteri. Unisex modell, leveres i par. Et ekstra batteri per oppladbare batteri følger med som standard.
Cypromed AS 2312 Ottestad

Varmestøvel Husky
Varmestøvel Husky
Varmestøvel i goretex med varmetråder og oppladbart batteri. Leveres i par. Et ekstra batteri per oppladbare batteri følger med som standard.
Minitech AS 2322 Ridabu

Varmesåle Bowie
Varmesåle Bowie Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Varmesåler i skinn og ull med integrerte varmetråder og påmontert 3,6V/5,2Ah eller 7,2V/3,2Ah batteri. Batterilommen er plassert på et elastisk bånd som kan festes rundt leggen eller låret. Finnes i størrelsene 20-48. Leveres i par og med ekstra batterier.
Minitech AS 2322 Ridabu

Varmetøffel Halling
Varmetøffel Halling
Varmetøffel i syntisk materiale med varmetråder og oppladbart batteri. Leveres i par. Et ekstra batteri per oppladbare batteri følger med som standard.
Minitech AS 2322 Ridabu