Hjelpemiddeldatabasen viser alle typer produkter som kan være aktuelle hjelpemidler, uavhengig av om disse kan gis via det offentlige, eller om brukeren selv må dekke utgiftene. De fleste hjelpemidler som lånes ut fra NAV Hjelpemiddelsentral finner du via hovedinngang på forsiden merket 'Rammeavtaler'.

Les mer om Hjelpemiddeldatabasen her

Søkeresultat - Kombinerte dusj- og toalettstoler

De 13 produktserier som står nedenfor inneholder i alt 40 produkter som oppfyller de valgte søkekriteriene.
Augsburg dusj toalett rullestol for barn m/drivhjul
Augsburg dusj toalett rullestol for barn m/drivhjul
Rygg i aluminium med PU polstring. Setet er polstret og har utsparing. Nedfellbare armlener for å lette forflytning. Høydejusterbare, svingbare og avtakbare fotstøtter. Toalettbøtte medfølger. 24 tommer drivhjul.
Maks brukervekt: 80 kg. Tilbehør: Setebredde og -dybde justering og nakkestøtte med høyde og dybde justering.
Mainmove Living AS 3239 Sandefjord

Augsburg dusj-/toalettstol for barn
Augsburg dusj-/toalettstol for barn
Rygg i aluminium med PU polstring. Setet er polstret og har utsparing. Nedfellbare armlener for å lette forflytning. Høydejusterbare, svingbare og avtakbare fotstøtter. Toalettbøtte medfølger. Maks brukervekt: 80 kg. Finnes med 3 ulike hjulstørrelser. Tilbehør: Setebredde og -dybde justering og nakkestøtte med justeringsmuligheter.
Mainmove Living AS 3239 Sandefjord

Dusj- og toalettstol M2 Multi-Tip Mini
Dusj- og toalettstol M2 Multi-Tip Mini
Dusj- og toalettstol med elektrisk regulering av høyde og tilt. Betjenes med vanntett håndkontroll. Sete med hygieneutsparing i front. Har feste til bekken. Sete og armleneputer er laget i mykt PU-skum. Nettingrygg med stroppregulering. Maks frihøyde: 57 cm. Maks brukervekt: 80 kg.
Varodd Velferdsteknologi AS 4676 KRISTIANSAND

Flamingo
Flamingo Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Høyderegulerbar dusj- og toalettstol med tilt, for barn og unge. Polstret sete og rygg. Leveres med hodestøtte, sidestøtter, armlener, hoftebelte, underarmsbord, urinskjerm og benstøtter. Fire låsbare hjul. Understellet er delbart/sammenleggbart. Finnes i fire størrelser. Maks brukervekt 35-70 kg.
ETAC AS 1515 MOSS

Heron
Heron
Dusj- og tolaettstol med tilt for barn og ungdom. Oppfellbare armlener.
ETAC AS 1515 MOSS

Heron elektrisk
Heron elektrisk Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Høyderegulerbar dusj- og toalettstol med elektrisk tilt, rygg, armlener, hodestøtte og benstøtte. Fire låsbare hjul. Leveres med polster til sete og rygg, brystbelte, hoftebelte og feste til bekken. Maks brukervekt 130 kg.
ETAC AS 1515 MOSS

HTS dusj- og toalettstol
HTS dusj- og toalettstol
Leveres i 3 størrelser. Den er svært enkel i bruk og har regulering på både setetilt, ryggvinkel og setehøyde manuell eller hydraulisk. Regulerbar setebredde (10 cm bredere enn oppgitte mål) og dybde, samt avtagbart sete, som enkelt kan brukes på alternativer som direkte på do-skål, på badekar-understell eller hydraulisk pleie-understell.
Schuchmann AS 3036 Drammen

Styrtur
Styrtur
Dusj- og toalettstol med manuell tilt. Oppfellbare armlener.
Ergoseat AS 5258 BLOMSTERDALEN

Swan
Swan
Dusj- og toalettstol med manuell tilt for barn og ungdom. Avtakbare armlener. Prisforhandlet i str. 2-7.
ETAC AS 1515 MOSS

Swan Curo
Swan Curo Produktserien eller enkeltprodukter er på avtale med NAV
Høyderegulerbar dusj- og toalettstol med tilt, for barn og unge. Polstret sete og rygg. Leveres med hodestøtte, sidestøtter, armlener, hoftebelte, underarmsbord, urinskjerm og benstøtte. Fire låsbare hjul. Finnes i fire størrelser. Maks brukervekt 35-110 kg.
ETAC AS 1515 MOSS

Swing
Swing
Dusj- og toalettstol med skallsete og tilt for barn/ungdom. Leveres i 5 str.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

Swing
Swing
Dusj-/toalettstol med skallsete og toalettåpning. Manuell tiltfunksjon. Produktet leveres i flere størrelser og er beregnet på barn. Høyderegulerbart.
Medema Norge AS 1481 HAGAN

Swing dusj-/toalettstol
Swing dusj-/toalettstol
Swing dusj- og toalettstol leveres i 5 størrelser. Swing har anatomisk seteenhet og understell i rustfritt stål. Maksimal brukervekt 150 kg. Sete kan vinkelreguleres med bruker sittende i stolen.
Schuchmann AS 3036 Drammen